Innovációs Igazgatóság

Szervezeti egységek

Tudáshasznosítási Osztály

Az Innovációs Igazgatóság Tudáshasznosítási Osztálya a tolmács funkcióját kívánja betölteni az egyetemi és az üzleti szféra között: a két csoport közötti közvetítéshez mindkét nyelvet jól ismerő csapatra van szükség. Ebből következik, hogy a Tudáshasznosítási Osztály munkatársainak célja, hogy megteremtsék annak feltételeit, hogy a kutatók azzal foglalkozhassanak, amihez a legjobban értenek, ugyanakkor az egyetemi kutatási eredmények, technológiák hasznosítása minél nagyobb bevételeket és egyéb, nem anyagi előnyöket produkáljon.
A Tudáshasznosítási Osztály másik fontos célja, hogy tanácsadással, valamint az Egyetemi Találmányi és Innovációs Alap felállításával és menedzsmentjével támogassa a kutatókat a „halálvölgye” probléma megoldásában, ezzel áthidalva az induló egyetemi vállalkozások kezdeti finanszírozási szakadékát.

Pályázati Szolgáltatások Osztály

A Pályázati Szolgáltatások Osztály az Egyetemen működő, támogató funkciót ellátó szervezeti egység, amely ellátja az Egyetem pályázatfigyeléssel és pályázatírással, valamint pályázat- és projektmenedzsmenttel kapcsolatos tevékenységét.