Kutatóknak

Pályázat indító űrlap letöltése

Felhívjuk figyelmét, hogy az Óbudai Egyetem vezetősége csak olyan pályázati ötleteket, lehetőségeket támogat, amelyek a hivatalos Pályázat Indító Űrlapon keresztül előzetesen bejelentett az Innovációs Igazgatóság felé. A pályázás menetével és az űrlap kitöltésével kapcsolatosan felmerült kérdéseivel keresse kollégáinkat az 5793-as melléken!

Az új, 2018 márciusától érvényes űrlap ide kattintva tölthető le!

Találmány bejelentési formanyomtatvány letöltése

Az Óbudai Egyetem Szellemitulajdon-kezelési Szabályzatának megfelelően az egyetem alkalmazottjai (közalkalmazotti, munka- vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személyek) és hallgatói (hallgatói jogviszonyban álló személyek) az alábbi címről letölthető űrlap segítségével jelenthetik be találmányi ötletüket az egyetem Innovációs Igazgatóságának.

A kitöltött és aláírt űrlapot küldje el e-mailben az innovacio@uni-obuda.hu címre, vagy hozza be személyesen az igazgatóságra a Bécsi út 96/b. BA 1.03. címre. Kérjük, ne felejtse el az összes alkotóval aláíratni a bejelentő űrlapot! Az eljárás rendjéről az Óbudai Egyetem Szellemitulajdon-kezelési Szabályzatában tudhat meg többet ide kattintva.