ÓESEC biztonságtechnikai pályázat

ÓESEC biztonságtechnikai pályázat

„Óbudai Egyetem fizikai, technikai és logikai biztonságának ésszerűsítésére, korszerűsítésére vonatkozó megvalósítási terv-koncepció készítése” (OESEC) hallgatói pályázat lefolytatása (PA éves beszámolóból)

Az Óbudai Egyetem vezetősége részéről felmerült az igény, hogy a hallgatók innovatív ötleteit érdemes becsatornázni az Egyetem biztonságának fokozását szolgáló tervek és intézkedések előkészítésébe. Az ennek folyományként létrehozott, a Tudáshasznosítási Osztály által menedzselt OESEC hallgatói pályázatra 12 csapat jelentkezett.

Az ötletverseny lefolytatása során Kovács Tibor, Fonyó Attila, Horváth Tamás és Tóth Levente által alkotott Bíráló Bizottság 2017. november 13-án a beérkezett pályázatok elbírálása során az alábbi döntést hozta:

  • díjat nyert a Balázsi Edina, Pál Marcell és Tóth Kristóf által alkotott csapat pályázata, ezzel a csapat 400.000 Ft díjazásban részesült;
  • Különdíjat díjat nyert a Juhász Dóra és Kató Edit által alkotott csapat pályázata, ezzel a csapat 150.000 Ft díjazásban részesült.

A 2017-ben meghirdetett ÓESEC biztonságtechnikai pályázatban Az Óbudai Egyetem fizikai, technikai és logikai biztonságának maximalizálására vonatkozó projektben a pályázók feladata az volt, hogy az Óbudai Egyetem Bécsi úti telephelyét átvizsgálják biztonsági szempontból, megvalósítási tervet készítsenek, valamint állítsák össze azon hardverek és szoftverek listáját, amelyek a megvalósításhoz szükségesek. 

Díjazottak:

Balázsi Edina, Pál Marcell, Tóth Kristóf
A három főből álló csapatnak a Bíráló Bizottság a 3. díjat ítélte meg az „Óbudai Egyetem fizikai, technikai és logikai biztonságának ésszerűsítésére, korszerűsítésére vonatkozó megvalósítási terv-koncepció készítése” pályázaton, ezzel a csapat 400.000 Ft díjazásban részesült.

Juhász Dóra, Kató Edit
A két fős csapatnak a Bíráló Bizottság különdíjat ítélt meg az „Óbudai Egyetem fizikai, technikai és logikai biztonságának ésszerűsítésére, korszerűsítésére vonatkozó megvalósítási terv-koncepció készítése” pályázaton, ezzel 150.000 Ft díjazásban részesültek.

A díjátadóról itt olvashat:  http://news.uni-obuda.hu/articles/2017/12/01/tehetseges-hallgatok-elismerese)

 

Megosztás: